Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

Werkschoenen van het merk emma

Het Nederlandse merk Emma heeft al meer dan 75 jaar ervaring in de werkschoenen en veiligheidsschoenen. Of je nu juist een moderne werkschoenen nodig hebt of juist lekker basic, dan ben je bij Emma aan het juiste adres.

Emma geeft zelfs 1 jaar garantie op alle veiligheidsschoenen omdat ze door continu op kwaliteit te testen een goede werkschoen kunnen garanderen. Zo trots en zelfverzekerd zijn ze over de Emma werkschoenen en Emma veiligheidsschoenen.

emma producten overzicht

Emma heeft werkschoenen voor iedereen

Er is ook voor ieder wat wils, zo zijn er lage modellen en hoge modellen waardoor je voor verschillende toepassingen de ideale werkschoenen kunt kiezen. Ben je op zoek naar een sportieve werkschoenen of juist hele opvallende? Dan ben je bij het merk Emma aan het juiste adres. Zij hebben verschillende sportieve, basic, moderne en zelfs opvallende werkschoenen waarbij de keuze bij de consument ligt.

Werk je op kantoor maar moet je regelmatig op een bouwplek verschijnen? Dan is het belangrijk dat je er zowel veilig als netjes bijloopt zodat de overgang van kantoor naar bouwplek makkelijk kan verlopen. Van een afspraak met een belangrijke klant naar kijken hoe het is bij de werknemers op de bouw? Geen probleem met de office line van Emma.

Emma, heeft voor een juiste prijs een werkschoen met uitstekende kwaliteit. Als je op zoek bent naar een schoen die degelijk maar tevens ook sportief of modern is? Dan kom je uit bij Emma veiligheidsschoenen of Emma werkschoenen. Bij Proforto.nl vind je een ruime keuze in Emma werkschoenen en je kunt kiezen voor een schoen die het beste bij je past. Als je niet zeker weet welke maat je hebt of heb je algemene vragen over de werkschoenen? Dan kun je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 terecht bij onze klantenservice op 024 – 711 3346 of klantenservice@proforto.nl.

Laat een reactie achter