Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

Werkbroeken van verschillende materialen

Werkbroeken van specialistische kwaliteit!

De werkbroeken op Proforto.nl zijn stuk voor stuk gemaakt van specialistische kwaliteit. Met veel zorg selecteren wij de beste merken die hun gehele assortiment presenteren in onze webshop, zodat jij nergens anders meer hoeft te zoeken naar jouw ideale werkbroek.

Werkbroeken

Top werkbroeken van Proforto.

Materialen

Bij Proforto.nl vind je werkbroeken die bestaan uit verschillende specialistische materialen die je beschermen tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden. De materialen die je terug vindt in de werkbroeken van Proforto zijn onder andere katoen, cordura, leer, polyester, polyamide en polyurethaan.

Katoen

Katoen is een veelgebruikt materiaal voor het maken van werkbroeken. Logisch, want het materiaal draagt zeer comfortabel tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Katoen kent vele voordelen. De stof is sterk, slijtvast, ademt en is vochtregulerend. 

Polyester

Polyester wordt als synthetische stof veel gebruikt in werkkleding 100 % polyester komt wel voor, maar meestal wordt de stof gemengd met bijvoorbeeld katoen. Polyester kent vele voordelen. De stof is sterk, vormvast, strijkvrij en kan geïmpregneerd worden met waterafstotende spray.

Polyamide

Polyamide is de meest vormvaste onder alle textiele vezels (ook in natte toestand). Polyamide oftewel nylon, is daarnaast uiterst elastisch en transporteert zweet naar buiten, waar het vervolgens verdampt. Dat maakt de stof bijzonder geschikt voor werkkleding.  

Polyurethaan

Polyurethaan (PU) kent vele toepassingen en wordt onder meer gebruikt als kunstmatig alternatief voor leer. Het voordeel van PU is dat het een goedkopere prijs heeft dan echt leder. Daarnaast is PU-leder erg eenvoudig te onderhouden en makkelijk schoon te maken.

Cordura

Producten van Cordura hebben een lange levensduur, zijn stabiel en stevig, licht van gewicht en scheurvast. Verder is het materiaal waterafstotend en droogt het snel. 

Leer

Leer kan tegen bijna alles behalve zon en hitte. Ook bij een te snelle verhitting zal het leer scheuren. Leer heeft net zoals onze eigen huid behoefte aan een goede vocht en vetbalans. Zo blijft het soepel, luchtdoorlatend en sterk.

Laat een reactie achter