Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

Tricorp, een betrouwbare producent van werkkleding!

Werkkleding van Tricorp staat bekend om haar veiligheid en duurzaamheid en is een grote speler binnen de markt. De Nederlandse producent richt zich voornamelijk op de intensieve gebruikers en gebruikt dan ook uitsluitend het beste materiaal om een zo lang mogelijke levensduur te realiseren. Het assortiment van Tricorp is zeer divers met bovenkleding en onderkleding waardoor de kleding voor veel personen geschikt kan zijn bij de uitvoering van uiteenlopende werkzaamheden. Tevens staat Tricorp bekend om haar goede service en biedt haar producten enkel aan via gescande dealers om een de kwaliteit van service te garanderen.

Een complete Tricorp outfit

Door het ‘one stop shop’ concept van Tricorp kunt u eenvoudig een complete en passende outfit samenstellen die aan al uw wensen voldoet. Het voordeel van een complete passende outfit is de perfecte combinatie tussen onderkleding en bovenkleding zodat alle specificaties die nodig zijn voor de werkzaamheden aanwezig zijn. Tevens komt dit het uiterlijk van de professionele werkkleding ten goede door het eenvoudig afstemmen van kleuren en pasvormen.

High visibility kleding van Tricorp

Een belangrijk deel van het assortiment van Tricorp bestaat uit high visibility kleding. Deze kleding is speciaal ontwikkeld om op te vallen in het donker. Middels reflectoren en felle kleuren is de kleding bijvoorbeeld uitermate geschikt voor nachtelijke wegwerkzaamheden. De kleding zorgt voor meer veiligheid en attendeert andere personen op uw aanwezigheid.

Tricorp werkkleding verkrijgbaar op Proforto.nl

De kwalitatief goede werkkleding van Tricorp is verkrijgbaar op Proforto.nl. Een belangrijk onderdeel van het brede assortiment is toebedeeld aan de werkkleding van Tricorp. De kleding van Tricorp is enkel verkrijgbaar bij uitgekozen dealers om de exclusiviteit en service bij aankopen te garanderen. Proforto.nl draagt hier aan bij door het bieden van goede service en kennis van producten. Voor de juiste Tricorp werkkleding voor u biedt Proforto een breed assortiment om aan al uw wensen te voldoen. Bedrijfskleding koop je bij Proforto.

Laat een reactie achter