Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

Sneakers of werkschoenen? Redbrick!

Redbrick werkschoenen op Proforto.nl

Wat Redbrick uniek maakt is het feit dat veiligheid en mode beide op de eerste plaats staan. Dat een schoen veiligheid en comfort biedt is natuurlijk de eerste prioriteit voor professionals, maar wil je ervan verzekerd zijn dat de schoen er ook nog eens goed uitziet, ben je bij Redbrick aan het juist adres!

Redbrick heeft een breed assortiment met twee verschillende lijnen. Enerzijds zijn er de sneakers die een eigentijds design hebben, maar desondanks veiligheid bieden. De sneakers zijn voorzien van een TPU/polyurethaan loopzool en hebben allemaal het S1P of S3 veiligheidscertificaat.

S1P houdt in dat de schoen voldoet aan alle eisen van een S1 veiligheidsschoen en daarbij nog een antiperforatie zool heeft. S3 betekent dat de schoen sowieso voorzien is van een waterdichte en antiperforatie zool, bovenop een stalen/kevlar tussenzool en antislipprofiel en de standaard eisen van een S1 veiligheidsschoen.

Ten tweede voert Redbrick de classic lijn. Dit zijn nette, representatieve schoenen die op kantoor gedragen kunnen worden maar tevens voorzien zijn van het S3 veiligheidscertificaat.

redbrick productopsomming schoenen

Assortiment

Ook bij Proforto vind je een brede selectie aan Redbrick werkschoenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

– de Redbrick ICE? Deze werkschoen is gemaakt van Nabuk leer, heeft een Cambrelle voering en een zool van TPU. Daarnaast beschikt deze comfortabele schoen over een voering van imitatiewol, een carbonite neus, kevlar tussenzool en een uitneembare inlegzool.

– de Redbrick Red? Deze werkschoen is gemaakt van Nabuk, heeft een Cambrelle voering en een zool van pu/tpu. De schoen heeft een carbonite neus, kevlar tussenzool,  en uitneembare inlegzool.

– de Redbrick Ruby? Deze schoen is gemaakt van leer, heeft een Cambrelle voering en een zool van tpu. Daarnaast beschikt óók deze schoen over een carbonite neus, antislipprofiel, kevlar tussenzool en een uitneembare inlegzool.

Dit is nog maar een kleine keus uit ons assortiment. Ga daarom nu naar Proforto.nl en maak kennis met de Redbrick werkschoenen.

Laat een reactie achter