Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

Redbrick Safety Sneakers

Redbrick is een merk dat geregistreerd staat onder All Shoes Benelux BV. De Redbrick werkschoenen worden ontworpen met voornaamste doel veiligheid maar ook het uiterlijk van de schoen is belangrijk.  ‘Normale’ werkschoenen zijn ontworpen om in eerste instantie veiligheid en steun te geven. Hierin gaat Redbrick werkschoenen een stap verder. De werkschoen van Redbrick biedt in de eerste plaats natuurlijk bescherming , maar heeft tevens ook een modieuze en sportieve uitstraling. Deze ‘Safety Sneakers’ zijn de laatste paar jaar erg gegroeid in populariteit. Deze schoenen zijn uitermate geschikt voor mensen die een baan hebben waarbij nette schoenen gepast zijn, maar tegelijkertijd ook op plekken komen waar veiligheidsschoenen vereist zijn.

Thuis en op het werk

Door de modieuze look en het grote aanbod in kleuren en ontwerp is er een Redbrick schoen voor iedereen. De sneakers zijn niet alleen goed voor op de werkvloer, de trendy schoen past ook prima bij een vrijetijdsoutfit.  Deze trendy werkschoenen zijn in verschillende veiligheidsklassen verkrijgbaar en voldoen allemaal aan de Europese EN20345 normering. De sneakers zijn voorzien van het S1P- of S3- veiligheidscertificaat, dit houdt in dat de schoenen niet alleen bescherming geven, maar ook een antislip kevlar tussen zool hebben. Ook hebben ze een beschermende carbon neus. De maten van de schoenen lopen van maat 36 tot en met 48.

Veiligheidsnormen

De normering S1P houdt in dat de schoenen een zone hebben die gesloten is aan de hiel. Ook hebben ze antistatische eigenschappen en bieden absorptie in de hiel, bescherming tegen perforatie en weerstand tegen koolwaterstoffen.

Schoenen met een S3 hebben ook een gesloten zone aan de hiel, antistatische eigenschappen en bieden absorptie in de hiel. Tevens is het bovenste materiaal bestand tegen opname van water.

Vragen- Proforto klanten service

Bij Proforto is er een uitgebreide keus aan werkschoenen. Ook zijn er genoeg werkschoenen van Redbrick. Met vragen of opmerkingen kunt u terecht bij de klantenservice.

 

 

 

Laat een reactie achter