Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

Populaire Snickers werkbroeken van hoge kwaliteit!

Snickers is een gerenommeerd bedrijf wat zich al jaren lang heeft  bewezen op het gebied van de productie van hoogwaardige kwaliteit. Met name de Snickers werkbroeken staan bekend om kwaliteit en veelzijdigheid van specificaties. Tevens heeft Snickers een breed assortiment met verschillende soorten werkbroeken waardoor er voor alle beroepsgroepen een uitgebreid aanbod is. De kwaliteit van werkbroeken wordt gemeten in het aantal gram per vierkante meter. Hoe meer gram er per vierkante meter wordt gebruikt hoe dikker de stof is en hoe meer bescherming de broek biedt aan de drager.

De soorten Snickers werkbroeken

Lange werkbroeken: Het grootste deel van het assortiment werkbroeken van Snickers bestaat uit de standaard lange werkbroeken. Deze werkbroeken zijn voorzien van verschillende specificaties en te gebruiken binnen de meeste beroepen. De werkbroeken hebben over het algemeen een hoog aantal gram per vierkante meter en bieden daardoor veel bescherming aan de drager. Tevens zijn de werkbroeken voorzien van verschillende zakken en lussen voor het opbergen van gereedschappen. Hierdoor kan de drager al zijn gereedschap op een veilige manier met zich mee dragen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. De nieuwste modellen Snickers werkbroeken zijn ook voorzien van kniezakken die de drager de mogelijkheid biedt kniestukken te dragen. Deze kniestukken bieden de drager meer veiligheid en comfort als er op de knieën wordt gewerkt.

Korte werkbroeken:  Naast de standaard lange werkbroeken heeft Snickers ook korte werkbroeken. Deze korte werkbroeken zijn net als de lange werkbroeken voorzien van verschillenden handige opbergzakken voor gereedschap en dergelijke. Het is echter zo dat korte werkbroeken niet overal en bij alle werkzaamheden voldoende bescherming bieden. Daarnaast hebben korte broeken geen kniezakken en er kunnen dus ook geen kniestukken worden gedragen.

Bodybroek: De Snickers bodybroeken zijn vergelijkbaar met de lange werkbroeken maar hebben een bovenkant die over de torso valt en vergelijkbaar is met een overall.

Laat een reactie achter