Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

Officiële brandstore Emma Werkschoenen nu online

Vanaf deze week is werkschoenen merk Emma, een van de grootste Nederlandse producenten van werkschoenen, live gegaan met een eigen brandstore: emmafootwear.nl. Binnen de brandstore vind je de grootste collectie Emma werkschoenen in de veiligheidsklasse S3, S2, S1P en S1. Daarnaast vind je ook de business en onbeveiligde lijn van Emma terug in de brandstore.

Extreem veilige werkschoenen

Emma werkschoenen staan er om bekend veel veiliger te zijn dan de Europese veiligheidsnorm. De werkschoenen worden uitvoerig getest door Nederlandse en Duitse test instituten. Emma doet daar zelf nog een schepje bovenop door zelf extreme testen uit te voeren waarbij de schoenen buitengewoon intensief gebruikt en zelfs misbruikt worden. Heeft een schoen deze extreme testen weerstaan? Dan vindt Emma hem pas waardig om gedragen te worden.

De testen die Emma op haar werkschoenen loslaat richten zich voornamelijk op:

  • de zolen van de schoen;
  • de bovenmaterialen van de schoen;
  • de (veiligheids)neus van de schoen.

Deze onderdelen stellen zij bloot aan extreme trek- en duwkrachten. Daarnaast simuleren zij extreem gebruik op honderden kilometers met speciaal ontworpen machines om de slijtage in kaart te brengen. Zelfs kleinere elementen, zoals de veters van de werkschoenen, ontlopen de testen niet: Emma stelt de veters bloot  aan chemicaliën, vuur en trek- en slijtage.

Droge voeten in Emma werkschoenen

Emma werkschoenen zijn speciaal ontworpen om de voeten van de drager comfortabel, veilig en droog te houden. Dit laatste door middel van bescherming tegen nattigheid van buitenaf, maar ook van nattigheid van binnenaf. Emma werkschoenen zijn behandelt met Sympatex® waardoor er een water- en wind dichte laag ontstaat. Na vele maanden gebruik stoten de schoenen nog steeds zonder problemen ijs, water en sneeuw af. DeHydro-Tec® technologie voert vocht van de voet weg. Door de speciale Hydro-Tec® technologie voert vocht van de voeten weg, waardoor jij altijd droge voeten hebt!

De extreem veilige werkschoenen van Emma koop je in de nieuwe officiële Emma brandstore: emmafootwear.nl. Bij de Emma Brandstore profiteer je van gratis verzenden en retourneren op alle werkschoenen. Vandaag nog bestellen dus 🙂

Laat een reactie achter