Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

Informatie over Fristads werkbroeken

Koop uw Fristads Kansas werkbroeken op Proforto.nl

Proforto.nl is de leverancier van de Fristads Kansas werkbroeken. Deze werkbroeken van hoge kwaliteit van het Zweedse merk staan voor kwaliteit en duurzaamheid. In het jaar van oprichting (1925) was er nog geen werkkleding in Zweden. John  Magnuson (oprichter van Fristads Kansas) zag door de opkomende industrialisatie een gat in de markt. In eerste instantie wilde John Magnuson werkkleding importeren vanuit Amerika. Dit mislukte echter waardoor hij een andere oplossing moest zien te vinden. Dit resulteerde vier jaar later in het eerste Zweedse bedrijf dat werkkleding produceerde en een complete collectie had geproduceerd inclusief tuinbroeken, werkbroeken, overalls, blouses en jassen. Deze producten werden gedragen door verschillende professionals binnen verschillende beroepen.

Ontwikkeling Fristads Kansas

De ontwikkeling van Fristads Kansas verliep een aantal decennia gestaag tot in 1952 de productie werd overgezet naar een fabriek van Poul Larsen. Hij leidde een fabriek die bekend stond om haar goede werkomstandigheden en moderne kijk op werknemersrechten. Met deze gedachtegang maakte het merk een sterke en snelle ontwikkeling door. De werkkleding werd vanuit het oogpunt van de arbeider en met stijl ontworpen en geproduceerd. In de twee volgende decennia groeide het merk Fristads Kansas enorm en liet zijn personeel in 1972 naar een nieuwe fabriek verhuizen waar de omstandigheden nog beter waren. De kwaliteit van de werkkleding werd nog beter wat de positie van Fristads Kansas nog meer verbeterde.

Topproducten Fristads Kansas

Tegenwoordig heeft Fridstads Kansas (na een fusie in 2005) de grootste collectie veiligheidskleding van Europa. Binnen deze enorme collectie vertegenwoordigen de werkbroeken een belangrijke rol. Een groot deel van de collectie bestaat uit Fristads Kansas werkbroeken. Dit komt mede omdat de lange werkbroeken, 3/4 werkbroeken, korte werkbroeken en verschillende overalls tot deze categorie behoren. De Fristads Kanas werkbroeken zijn dan ook zeer divers en voorzien van verschillende veiligheidsakenmeren die de broeken geschikt maken voor verschillende werkzaamheden.

 

Laat een reactie achter