Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

Gave werkschoenen van Puma

Het merk Puma bij Proforto

Het Duitse merk Puma is in 1948 door Rudolf Dassler opgericht en inmiddels een over de hele wereld bekend merk. Oorspronkelijk was Puma vooral bekend om zijn sportschoenen en sportkleding, met Puma Safety ontwikkelt en produceert Puma tegenwoordig ook gave werkschoenen en veiligheidsschoenen. Het wereldwijd toonaangevende merk combineert de invloeden uit de sportwereld met lifestyle en mode. Met Puma Safety hebben ze hun assortiment uitgebreid en bieden ze kwalitatieve veiligheidsschoenen voor de beste prijs.

Puma veiligheidsschoenen – sportief, comfortabel en veilig

Bij de ontwikkeling van Puma veiligheidsschoenen hebben de sportieve kenmerken van Puma schoenen centraal gestaan en zijn aangevuld met innvoaties en knowhow op het gebied van veiligheidsschoenen. Deze unieke combinatie van sportief & modieus en duurzaam & veilig heeft geleid tot de collectie Puma Safety. Puma veiligheidsschoenen zijn voorzien van het specifieke en sportieve karakter. Bij Proforto vindt je een ruim aanbod aan Puma veiligheidsschoenen in verschillende modellen, kleuren en maten. Proforto heeft voor je een mooie keuze aan comfortable veiligheidsschoenen gemaakt uit het grote assortiment, zodat je zeker de veiligheidsschoen vindt die het beste bij je past. De veiligheidsschoenen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen S1, S2 en S3 en zijn in verschillende beschermingsniveaus verkrijgbaar. De Puma Safety veiligheidsschoenen zijn zowel in dames- als in herenschoenen beschikbaar, de meeste schoenen zijn zowel als laag model als ook als hoog model verkrijgbaar; een aantal modellen zijn ook als laarzen beschikbaar.

puma werkschoenen bij Proforto

Vragen over Puma veiligheidsschoenen – Proforto klantenservice

Bij Proforto heb je een ruime keuze aan Puma veiligheidsschoenen in verschillende modellen kleuren en maten. Proforto is je graag behulpzaam bij de goede keuze van je schoenen.  Bij vragen of andere opmerkingen over Puma veiligheidsschoenen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 voor je bereikbaar en beantwoordt graag al je vragen.

Laat een reactie achter