Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

Emma een Nederlands Bedrijf

Emma, het Nederlandse bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het produceren en optimaliseren van werkschoenen. Al meer dan 75 jaar is Emma de marktleider in veiligheidsschoenen. De collectie van Emma is enorm. Emma maakt alle maten en vele modellen voor verschillende beroepsgroepen. Emma werkschoenen staan erom bekend een enorm hoog draagcomfort te hebben, maar ook om hun geweldige pasvorm. Iets wat overigens erg belangrijk is.

Emma blijft haar werkschoenen continue doorontwikkelen. De nieuwste technologieën worden toegepast. Ook wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Ook besteedt Emma enorm veel aandacht aan het design van de schoenen, iets wat andere bedrijven vaak minder doen.

De Basis Van Veiligheidsschoenen

De veiligheid van een schoen wordt aangegeven met een letter/cijfer of meerdere letters/cijfers. Schoenen met de klasse SB zijn schoenen die voldoen aan de basis eisen van een veiligheidsschoen. De afkorting SB is afgeleid van de woorden Safety en Base. Of simpel weg de basis veiligheid.

Onder deze basis regels wordt onder andere het volgende verstaan;

– De hoogte van het bovenmateriaal
– Beschermende neus, hier is een minimum lengte en breedte voor
– Het bovenmateriaal dient minstens van kroetleder te zijn, of een gelijkwaardig materiaal.
– Het bovenmateriaal mag open zijn bij een lage schoen
– De zool mag glad zijn
– Er dient binnenvoering aanwezig te zijn

Het betekent niet dat de schoenen automatisch andere eigenschappen hebben. Beter gezegd; zij hebben nooit de volgende eigenschappen tenzij dit specifiek is aangegeven;

– Een energie – absorberende hiel
– Waterbestendige behandeling van het bovenmateriaal
– Anti – statische eigenschap
– Een zool met anti – slip eigenschappen
– Een anti – perforatie plaat

Emma bij Proforto

Op zoek naar werkschoenen van Emma? Dan bent u bij Proforto aan het juiste adres. Een uitgebreid assortiment in alle soorten en maten, dat is wat u bij Proforto zult vinden. Mocht u er zelf niet uitkomen dan kunt u altijd de klantenservice bellen.

Laat een reactie achter