Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

De noodzaak van gecertificeerde veiligheidsbrillen

Bij Proforto.nl vind je veiligheidsbrillen om mee gezien te worden. De brillen zijn gemaakt van de beste specialistische materialen en hebben een lange levensduur. Bovendien ben je optimaal beschermd en kan je veilig aan het werk. De collectie in de webshop van Proforto.nl is zeer uitgebreid. Dagelijks selecteert een team voor jou de mooiste brillen van de beste A-merken veiligheidsbrillen.

Veiligheidsbrillen zijn er in allerlei soorten en maten, afhankelijk van het soort werk dat je doet. Zorg ervoor dat je de juiste bril kiest. Vind je dit lastig? Neem dan gerust contact op met de kundige klantenservice van Proforto.nl. Zij helpen je met al je vragen en bij het uitzoeken van de juiste veiligheidsbril. De klantenservice is te bereiken via de telefoon: 024 711 33 46 of via de mail: klantenservice@proforto.nl.

A-merken veiligheidsbrillen

De merken die Proforto.nl verkoopt horen bij de topmerken op het gebied van veiligheidsbrillen. Merken die je vindt in de webshop zijn onder andere Uvex, 3M, Bollé, Honeywell en MSA.

Uvex veiligheidsbrillen

Uvex maakt al bijna 100 jaar kwaliteitsproducten voor werknemersveiligheid. Zij zorgen ervoor dat werkende mensen van top tot teen beschermd zijn tegen mogelijke gevaren op de werkvloer. Naast veiligheidsbrillen heeft Uvex nog meer te bieden.

Met het assortiment van Uvex kun je jezelf van top tot teen beschermen. Proforto.nl biedt oplossingen zoals:

o Veiligheidsbrillen
o Lasbril
o Veiligheidshelmen
o Stootpetten
o Gehoorkappen
o Oordopjes
o Werkhandschoenen
o Stofmasker

3M veiligheidsbrillen

Je ogen moet je goed beschermen want deze zijn heel gevoelig voor bijvoorbeeld rondvliegende deeltjes die tijdens het lassen vrijkomen. Daarom heeft 3M verschillende brillen die voor verschillende toepassingen beschikbaar zijn. 3M is te koop bij Proforto.nl Naast alle werkkleding, werkschoenen en verf bieden wij natuurlijk ook een ruim assortiment aan PBM aan.

o Stofmasker
o Halfgelaatmaskers
o Volgelaatmaskers
o Motoraangedreven systemen
o Filters
o Dispenser
o Gehoorbeugels
o Voorgevormde oordoppen
o Vormbare oordoppen

1 Reactie

  1. Hello! I could have sworn I’ve visited this site before but after looking at a few of the articles I realized it’s
    new to me. Regardless, I’m definitely happy I came across it and I’ll be book-marking it and checking back often!

Laat een reactie achter