Vragen?
info@kijkaan.nl

Goed voorbereid aan de slag en nooit meer
voor verassingen komen te staan met Kijkaan!

Kijkaan.nl

Alles over veiligheid

Blaklader voor al uw topkwaliteit werkkleding

De Zweedse fabrikant Blaklader produceert al ruim 55 jaar werkkleding en is een van de grootste producenten. Het familiebedrijf besteed veel aandacht aan kwaliteit en heeft dan ook al meer dan 20 jaar een “triple A gold” waardering. Ondanks de omvang van het bedrijf is Blaklader nog steeds groeiende en bezig met het continue verbeteren van de kwaliteit en specificaties van de Blaklader werkkleding. Om de totale controle te houden en zo de hoogste kwaliteit te kunnen leveren heeft Blaklader de volledige controle over de productie en daarmee de kwaliteit van haar producten. Tevens werkt Blaklader met eigen fabrieken en een eigen logistieke organisatie om alles te kunnen controleren en reguleren.

De motivatie van Blaklader

De dagelijkse drijfveer van Blaklader werkkleding is de uitdaging om steeds betere producten te ontwikkelen. Blaklader wil met haar werkkleding het dagelijks leven, veiliger, makkelijker en comfortabeler maken. Tevens van Blaklader het belangrijk dat de kleding er representatief uit ziet die zowel binnen als buiten te dragen is.

Blaklader werkkleding voor wie?

Het assortiment Blaklader werkkleding is zeer divers en dan ook geschikt voor veel verschillende werkzaamheden. De Blaklader werkkleding bestaat dan ook uit veel verschillende producten met verschillende specificaties. Naast de Blaklader werkkleding heeft Blaklader ook schoenen, handschoenen en andere accessoires. Bij Blaklader wordt er wordt er onderscheid gemaakt tussen dames- en herenkleding, vlamvertragende kleding, high visibility kleding, kleding tegen koude omstandigheden en kleding voor verschillend soorten ambachtswerkzaamheden.

Blaklader produceert groen

Blaklader zorgt niet alleen direct voor de veiligheid en het welzijn voor de mens door haar veiligheidskleding maar ook indirect middels het productieproces. Blaklader zorgt er voor dat haar werkkleding op een eerlijke (mensenrechten) en groene (milieu) wordt geproduceerd. Dit doet Blaklader door haar kleding te testen op het gebruik van verboden chemicaliën en dat de arbeidsomstandigheden bij de productie goed zijn.

Laat een reactie achter